onsdag 19 juni 2013

Trots allt en fin dag

Alla elever firar just nu sommarlov - härligt för dem helt enkelt. För oss pedagoger är det en annan vardag såklart. Idag var sista arbetsdagen för de flesta på skolan och det betyder att det kommer att var ensligt imorgon.
Trots allt detta hände det mycket idag, speciellt vad gäller tekniken.
Nummer 1 - vi kommer att få vår utställning på Medborgarhuset i september. Träffade Mia Havinder idag och det var detta vi kom överens om. Fantastiskt. Är otroligt stolt över era arbeten.Viktigt att kommunens invånare får se och läsa om hur ni tänker om framtidens Arlöv.
Nummer 2 - Fanny som var på besök hos oss på era redovisningar var väldigt positiv och vill komma fler gånger. Såklart får hon det. Vi blir glada!
Nummer 3 - jag har anmält oss till årets problemlösare. Detta innebär att vi kommer att lösa uppgifter som ingenjörer annars försöker lösa. Vinsten kan bli en studieresa. (Kolla in Teknikföretagen)
Nummer 4 - Moby har skapat en sida med mer gratis musik, fri att ladda ner när som helst. Kanon! mobygratis.com
Nummer 5 - vi får fler datorer i klassrummet. Mer IKT i undervisningen alltså. Kanske får vi också en efterlängtad projektor.
Nummer 6 - ett paket kom lastat med Arduinoplattor till oss (7st). Kolla in detta på nätet http://arduino.cc/en/Main/arduinoBoardUno
Nummer 7 - sommarlov, vi ses snart men inte så snart.

Inga kommentarer: